Tandblekning

Världen är redo för ditt leende

Tandblekning för dig i bland annat Luleå och Piteå

Har du drömt om ljusare och vitare tänder? Då har jag behandlingen för dig. En tandblekning hos mig är ett säkert sätt för att få vitare tänder. Redan vid första behandlingen kan tänderna blekas upp till åtta nyanser, tack vare produkterna jag använder. Behandlingen är säker på så sätt att den inte skadar varken dina tänder eller ditt tandkött. Tandblekning kan även vara ett alternativ för dig som har ojämt färgade tänder som vill få dem mer lika.

Resultatet från tandblekningen kan hålla i upp till två år, det beror helt på hur mycket du utsätter dina tänder. Utsätter du dem exempelvis för mycket läsk, rökning eller kaffe kan det påverka hur länge resultatet håller. Självklart är det bara att bleka tänderna igen utifall att du känner att resultatet inte längre är lika bra.

Då företaget ligger i Luleå kan jag även erbjuda mina behandlingar för er i närheten, för er i bland annat Piteå och Gällivare.

Tandblekning

Tandblekningen som erbjuds är både säker och effektiv. Tack vare produkter av kvalité som dessutom inte innehåller väteperoxid bleks dina tänder 4-8 nyanser vitare. Detta på bara en behandling! Är du i exempelvis Luleå eller Piteå ute efter ett ännu vitare resultat kan du komma tillbaka först två veckor efter behandlingen. Det är dock ingen nödvändighet att komma tillbaka, för en del räcker det med bara en tandblekning. Efter det kan du behöva underhålla det var 6:e till 12:e månad.

Inför ditt besök

Har du mycket tandsten är det viktigt att du vet att blekningen inte kommer ta på varken tandstenen eller under. för att uppnå bästa resultat rekommenderar jag dig därför att gå till tandläkaren innan din bokade tid. Dessutom behöver jag veta om du har någon lagning eller porslinstand, eftersom blekningen inte bleker varken plast eller porslin. En annan viktig faktor är att du borstar tänderna innan ditt besök, så att det inte ligger kvar matrester eller liknande mellan tänderna. 

Efter ditt besök

Efter att du har blekt dina tänder är det viktigt att du avstår från rökning och snusning under de första 24 timmarna. Dessutom rekommenderar jag dig att undvika att äta eller dricka något med färg under de kommande 48 timmarna (så som rött vin, spenat eller tomatsås), försök att istället äta vita produkter (så som vitt bröd, kyckling och mjölk). Det är viktigt att du tänker på detta för att ditt resultat ska bli så bra som möjligt, annars kan det påverka hur resultatet blir.